Ez egy olyan étel, amiért nem fogok Michelin-csillagot kapni, de nem is ez volt a célja. Egy ködös-náthás napon készült, amikor este szerettem volna valami egyszerű, meleg és laktató dolgot enni. A hozzávalók szerintem egy átlagos háztartásban bármikor megtalálhatók, a paradicsomtól és a tárkonytól viszont egy kicsit érdekes lesz az ízek összhatása.
Virslis vacsora
4 virsli
egy nagy hagyma
borsó
kukorica
egy kiskanál sűrített paradicsom
egy pohár tejföl (175 g)
tárkony
só, bors
zsiradék
A viszonylag nagy kockára vágott hagymát megdinszteltem a zsiradékon, rátettem a paradicsompürét, a felkarikázott virslit és a fagyasztott zöldségeket. Felöntöttem a tejföllel, fűszereztem és összerotyogtattam. Négy adag lett, rizzsel tálaltam.
A recept nyomtatható változata itt.