Ez egy jó régről itt maradt fénykép, az ételekről nem is készült, de az egy olyan vacsora volt, amit jó feljegyezni. Barátok érkeztek pezsgőt kóstolni, olvasgattam előtte elég sokat, hogy milyen ételek harmonizálnak a különböző pezsgőkkel. Végül egy elég jó ételsort sikerült összeállítani, a pezsgőket ilyen időtávból már nem tudtam pontosan felidézni (bezzeg az ételeket! :).
1. Hungária pezsgő - üdvözlőfalat kaviárral (cracker, sajtkrém, kaviár, citromszelet)
2. Mezei chardonnay pezsgő - buggyantott tojás salátával és pitával
3. Garamváry Pannon pezsgő - cukkinis-fehérboros rizottó parmezánnal
4. Crémant d'Alsace - pihenő kukoricával (pattogtott kukorica, fűszeres kukoricaszem és kukoricasaláta)
5. Prosecco brut - Szőlős karaj pirított krumplival
6. Tokaj présház hárslevelű-furmint pezsgő - sajttál (gouda, parmezán, cheddar, brie, szőlő, dió)
7. Taittinger champagne brut reserve - pezsgős szőlőkrém